3 september 2017

Memorial Dart Toernooi

Op zondag 3 september wordt in Sportkantine Bar de Belt, Koopmansvoetpad 75 in Oost-Souburg een Memorial Dart toernooi georganiseerd. Aan dit toernooi is een goed doel gekoppeld en dit jaar is dat de BAS stichting.
Iedereen is vrij te gaan kijken en als je kunt darten, kun je je ook aanmelden om mee te doen, ook als je geen lid bent van de Zeeuwse Dart Federatie.

3 september 2017

6 en 7 oktober 2017

Verkoping voor het goede doel van jonge duiven

Late jonge duiven 2017 en bonnen 2018 t.b.v.

1 Stichting Vakantiehuis Thuredrith/CJV kamp Renesse.

2 Stichting Jayden te Goes.

3 Stichting Bas te Zierikzee

Vrijdagavond 6 oktober 2017 te Arnemuiden.
Lokaal De Voorwaarts, Lionstraat 9. Aanvang 20.00 u. Zaal open 19.00 u.

Zaterdagmiddag 7 oktober 2017 te Sluiskil.
Lokaal De Sluiskilse Reisduif, Pierssenspolderstraat 84. Aanvang 14.30 u. Zaal open 13.30 u.

Hier wordt door de schenkers het beste van het beste geschonken voor het Goede Doel.
Georganiseerd door de Evenementencommissie van Afdeling Zeeland ?96.
Internet (voor) verkoop op www.GPS-auctions.nl .
Inzet alle nrs. ? 30,- daarna met ? 10,- verder. Boven de ? 100,- is ieder bod ? 20,-

U komt toch ook!

19 oktober 2017

Boekpresentatie Peter Noordermeer

Op 19 oktober vindt de boekpresentatie plaats van het boekje wat Peter Noordermeer heeft gemaakt van zijn columns uit de Wereldregio. De opbrengst van de verkoop van het boekje komt ten goede aan de BAS stichting.
Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan burgemeester Rabelink in de Zeeuwse Hemel in Zierikzee. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom om hier bij te zijn.
Uiteraard is het boekje ook te koop tijdens deze middag.

Vanaf 20 oktober is het boekje te koop bij Boekhandel De Vries in Zierikzee en bij Lena's Tabakshop in Bruinisse.

16 december 2017

BAS lichtjesactie

Ook in 2017 organiseren we de actie "een lichtje voor BAS" weer. De slotavond hiervan zal plaatsvinden op zaterdagavond 16 december 2017 bij Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor.
Nadere informatie volgt nog, maar zet de datum alvast in uw agenda!

25 januari 2018

Goud voor Oud

Op donderdagmiddag 25 januari vindt de 11e editie van Goud voor Oud plaats. Ook tijdens deze editie mogen wij weer lootjes verkopen waarbij de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de BAS stichting.

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: