16 december 2017

Ook in 2017 organiseren we de actie "een lichtje voor BAS" weer. De slotavond hiervan zal plaatsvinden op zaterdagavond 16 december 2017 bij De Kleine Schorre in Dreischor.
Nadere informatie volgt nog, maar zet de datum alvast in uw agenda!

Bedrijventoernooi bij MZC'11

Op 19 mei wordt het bekende bedrijventoernooi weer georganiseerd bij MZC. De voetbalvereniging uit Zierikzee koppelt ieder jaar een goed doel aan het bedrijventoernooi en dit jaar is het de BAS stichting. Uiteraard zijn wij ook aanwezig tijdens dit toernooi en we doen zelfs mee met een team.

Start van het toernooi is om 19.00 uur bij MZC, Lange Blokweg 29 in Zierikzee.

21 oktober 2016

BAS 5 jaar!

Vrijdag 21 oktober 2106 vieren wij het 5-jarig jubileum van de BAS stichting. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn. Meer informatie vindt u bij "nieuws".

9 oktober 2016

050 Media loopt voor BAS

Op zondag 9 oktober wordt de 4 mijl van Groningen gelopen. Het bedrijf 050 Media uit Groningen loopt met een team mee en zij lopen voor de BAS stichting.

28 januari 2017

BAS past op jassen

Ook dit jaar is BAS weer aanwezig bij Aemstie Alive. Wij passen daar weer graag op uw jas.

23 januari 2016

Spinningmarathon

Ook voor de tweede editie van de spinningmarathon georganiseerd door Zeeland aan Z is de BAS stichting als één van de twee goede doelen gekozen.

Houd de website in de gaten voor meer informatie.

25 mei 2016

Sponsorloop bij OBS 't Kofschip

Op 25 mei a.s. organiseert OBS 't Kofschip in Zierikzee een sponsorloop. Het goede doel voor deze sponsorloop is de BAS stichting! Dit bericht kregen we op de dag van het 5-jarig bestaan, hoe leuk is dat?

21 oktober 2016

Viering 5 jarig bestaan BAS

Op vrijdagmiddag/avond vieren we het 5 jarig bestaan van de BAS stichting. Nadere informatie over deze dag volgt, maar houd alvast de datum vrij als u erbij wilt zijn.

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: