Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

van de Bas Stichting

Ook de BAS stichting kan niet zonder vrijwilligers en daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten als vrijwilliger voor de BAS stichting. Als u graag organiseert, mensen helpt en wat tijd over heeft bent u van harte welkom in het team van vrijwilligers. Stuurt u een email naar contact@debasstichting.nl voor meer informatie.

De drijvende kracht achter de BAS stichting zijn onze vrijwilligers. Deze mensen zijn voor de BAS stichting onbetaalbaar, zij zijn betrokken en kunnen tijd vrij maken om samen met ons meer bekendheid te geven aan juveniele dermatomyositis en om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte.
Mensen die hun talenten, kennis, ervaring en contacten ter beschikking willen stellen en zo hun bijdrage kunnen leveren aan de genezing van kinderen met juveniele dermatomyositis. Naar deze mensen is de BAS stichting op zoek. 
Of misschien kent u een kind met juveniele dermatomyositis en wilt u hier iets voor doen, denk dan ook eens aan het organiseren van een actie voor de BAS stichting. Met alle opbrengsten kunnen wij onderzoek mee financieren.  

De vrijwilligers bedenken onder andere acties en zij begeleiden evenementen.
Vindt u het leuk om een actie of evenement te organiseren? Of wordt er al een evenement georganiseerd, maar zoekt u voor de opbrengst nog een goed doel? Neem dan contact op via contact@debasstichting.nl   
  
Wat doen onze vrijwilligers tot nu toe?

  • de BAS stichting promoten en zoveel mogelijk naamsbekendheid geven.
  • Evenementen en speciale acties organiseren.
  • Als ambassadeur acties en evenementen bezoeken en cheques in ontvangst nemen. 
van de Bas Stichting

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje:

Subtotaal € 0,00
Totaal € 0,00
Meer info