24 juni 2018

Heel Zeelandia loopt voor BAS en iedereen mag meedoen!

Zeelandia Ontspanning (de personeelsvereniging van Zeelandia) organiseert op zondag 24 juni een wandeltocht voor ?t hele gezin, maar ook voor vrienden buren,
kennissen, kortom voor iedereen die graag wandelt.
De opbrengst van de wandeltocht komt volledig ten goede aan de Bas Stichting.

Wandelen is goed voor lichaam en geest. En natuurlijk zorgt Zeelandia voor alle randvoorwaarden om er een fantastische dag van te maken. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: 10, 15, 20, en zelfs 25 km voor de zeer geoefende wandelaars.
De start is vanaf het Distributiecentrum bij Zeelandia aan de Deltastraat.
25 km ? starttijd 09:00 uur
20 km ? starttijd 10:00 uur
15 km ? starttijd 11:00 uur
10 km ? starttijd 12:00 uur

Bij vertrek ontvangen alle deelnemers een goodiebag. In de goodiebag zitten o.a. bonnen die je onderweg kunt inleveren voor iets lekkers. De EHBO staat paraat om eventuele blaren te behandelen. Alle afstanden eindigen bij Cafe De Biet waar een heerlijk, welverdiend drankje voor alle lopers gereed staat en iedereen wordt opgevrolijkt met de klanken van Liever ier as tuus.

Inschrijfgeld is 7,50 p.p. (all inclusive)*
*) kinderen die 10 km mee lopen kunnen voor 5,- deelnemen.
*) inschrijven met een groep van minimaal 10 pers is 6,50 p.p.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar
ontspanning@zeelandia.nl
Informatie over betaling volgt dan zo snel mogelijk

18 en 24 juni Yoga tijdens de Kunstschouw

Op maandag 18 en zondag 24 juni kun je een yogales tijdens de Kunstschouw volgen. Door deelname steun je de BAS stichting. Meer info vind je hier.

13 april 2018

Bijeenkomst patiënten/ouder participatie in onderzoek en zorg
Voor patiënten met
#JDM en hun ouders: meld je vooral aan voor deze bijeenkomst op 13 april in het WKZ.

25 januari 2018

Goud voor Oud

Op donderdagmiddag 25 januari vindt de 11e editie van Goud voor Oud plaats. Ook tijdens deze editie mogen wij weer lootjes verkopen waarbij de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de BAS stichting.

27 januari 2018

Aemstie Alive

Op 27 januari a.s. past BAS weer op uw jas tijdens Aemstie Alive in Burgh-Haamstede

16 december 2017

BAS lichtjesactie

Ook in 2017 organiseren we de actie "een lichtje voor BAS" weer. De slotavond hiervan zal plaatsvinden op zaterdagavond 16 december 2017 bij Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor.
Nadere informatie volgt nog, maar zet de datum alvast in uw agenda!

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: